documents24 Documenten               couple24 Vacatures

Lab5 - Webdevelopment Switzerland

Personeelsdienst

Contact
Administratief Centrum
Flor Hofmanslaan 1
9280 Lebbeke
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T: 052/46 82 30
F: 052/46 83 00

Openingsuren

  Voormiddag Namiddag
Maandag 8.30u - 12u Gesloten
Dinsdag 8.30u - 12u 13u - 19u
Woensdag 8.30u - 12u Gesloten
Donderdag 8.30u - 12u Gesloten
Vrijdag 8.30u - 12u Gesloten


Gemeentelijke ambtenaren

Peter Cooreman  052/46 82 30
Linda Cooreman  052/46 82 32

De personeelsdienst voert het personeelsbeleid uit binnen het gemeentebestuur. De algemeen directeur, hoofd van het personeel, tracht samen met de personeelsdienst de doelstellingen van het bestuur te bereiken via een modern personeelsmanagement. Reeds meerdere jaren wordt er bijzonder veel aandacht besteed aan een geobjectiveerd personeelsbeleid. Kwaliteiten en capaciteiten van mensen zijn belangrijker dan afkomst, geslacht, leeftijd en eventuele handicap. Het gemeentebestuur stelt ongeveer 150 personeelsleden tewerk.

De personeelsdienst staat in voor alle personeelsaangelegenheden van de gemeentelijke diensten. Het takenpakket van de dienst gaat van de aanwerving over de vaststelling van het jaarsalaris van elk personeelslid, de aanstelling of benoeming, de bevordering, de disponibiliteit, het arbeidsstelsel, enz. tot en met het ontslag of de pensionering. Daarnaast zorgt de dienst voor de correcte uitbetaling van de salarissen en van alle extra-legale voordelen zoals vergoedingen en maaltijdcheques.

De personeelsdienst stelt ook de personeelsformatie op als leidraad voor de organisatie, bewaakt en herziet deze indien nodig volgens nieuwe personeelsbehoeften in overleg met de algemeen directeur en het bestuur.
De dienst is ook verantwoordelijk voor de opmaak van de rechtspositieregeling en het arbeidsreglement, de actualisatie en de bewaking van de correcte toepassing ervan. Ingevolge hiervan staat de dienst ook in voor het vakbondsoverleg.

Ook het vormingsbeleid, het organiseren van diverse opleidingen en begeleiding van de organisatie bij de periodieke functionerings- en evaluatiegesprekken maken een belangrijk deel uit van de taken van de personeelsdienst.

U kan er onder meer terecht met uw vragen over vacante betrekkingen, aanwervingsvoorwaarden en vakantiejobs.