documents24 Documenten               couple24 Vacatures

Lab5 - Webdevelopment Switzerland

Oproep

Lebbeke beschikt over een sanitaire wagen die verhuurd wordt aan verenigingen voor hun evenementen, en die ook bij eigen evenementen wordt geplaatst. 
De Cel Beeldende Kunsten van de Gemeentelijke Raad voor Cultuurbeleid kreeg de vraag om deze wagen op te smukken langs de buitenzijde.
Daarom wordt een oproep gedaan aan alle Lebbeekse kunstenaars en aan de scholen van Groot-Lebbeke om hiervoor een ontwerp te maken.

Voorwaarden
- Het ontwerp moet achteraf op een sticker gedrukt worden om deze op de buitenwanden van de wagen te kleven.
- Indien gekozen wordt voor een digitaal ontwerp, gelieve dit op een zo hoog mogelijke resolutie te maken, d.w.z. op min. 300 dpi (bv 47 x 28 cm op 300 dpi).
- Indien u kiest voor een getekend ontwerp op papier, moet de tekening in verschillende delen opgemaakt worden om zo de totale afmetingen te bekomen van de sanitaire wagen.
- Het thema is vrij maar als het betrekking heeft op Lebbeke, is dat een pluspunt.
- Zowel zwart/wit -als kleurontwerpen zijn toegelaten.
- De ontwerpen moeten ten laatste ingediend worden op 1 maart 2018 via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Info
- De afmetingen van de sanitaire wagen zijn L = 4m70 x B = 3m60 x H= 2m80.
- Een jury (Schepencollege + 3 of 4 leden van de Cel B.K.) zal de ingezonden ontwerpen jureren.
- Het winnend ontwerp ontvangt een prijs ter waarde van 100 euro in cadeaubonnen geschonken door het gemeentebestuur van Lebbeke.
- De beslissing van de jury is onherroepelijk, over deze beslissingen wordt ook geen correspondentie gevoerd, de jury beslist autonoom.
- De winnaar geeft aan de organisatie van deze wedstrijd toelating tot het publiceren van teksten en afbeeldingen van hun ingezonden ontwerp in persartikels, op de website en facebookpagina van Galerie De Fontein en de gemeente, gemeentelijke website van Lebbeke, Kramiek, e.d.