documents24 Documenten               couple24 Vacatures

Lab5 - Webdevelopment Switzerland

23 juni: België - Tunesië

Zaterdag 23 juni 2018 zijn alle kinderen vanaf 12.30u welkom in het sportcentrum in Lebbeke: er worden verschillende activiteiten georganiseerd voor de wedstrijd tussen België en Tunesië. Om 14u kijken we dan naar de wedstrijd op groot scherm!

WK affiche

Vlaamse 10.000-stappenclash

Ook een reden aan het zoeken om sportiever en gezonder te zijn?
Wij hebben de oplossing: de Vlaamse 10.000 stappenclash!

Het Vlaams Instituut Gezond Leven en Logo organiseren de 10.000 stappenclash, een wedstrijd tussen alle Vlaamse en Brusselse gemeenten en steden. Van 1 tot en met 30 mei kunnen alle stappen geregistreerd worden. De gemeente of stad die eind mei het meeste aantal kilometers op de teller heeft, mag zichzelf Actiefste Gemeente van Vlaanderen noemen!

Zin gekregen om mee te doen?
Registreer je op www.10000stappen.be en sluit je aan bij de groep van de gemeente Lebbeke. Via de website of de app kun je digitaal een stappenlogboek bijhouden, die worden dan automatisch bij de kilometers van Lebbeke geteld. Op de website kan je volgen welke gemeente aan de leiding staat en wie zich op 31 mei kroont tot Actiefste Gemeente van Vlaanderen!

Het tellen van de stappen kan op verschillende manieren: je kan apps, klassieke stappentellers of activity trackers gebruiken.

De bekendste app’s voor het tellen van stappen zijn de volgende:

Type besturing smartphone/merk smartphone Naam van de app
Android Google Fit
IOS Health
Android, IOC en windows phone Endomondo
Android en IOS Fitbit
Android en IOS Healt Mate

 

10.000 stappen per dag bevorderen zowel de lichamelijke als de geestelijke gezondheid. 
De richtmaat is 10.000 stappen per dag of 8000 stappen voor 65-plussers!

Heb je nog vragen over deze actie? Contacteer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Inwoners van Lebbeke sporten veilig

Banner

Niet in een sportclub, maar wel sportief? Hou je conditie, en die van je gezin, veilig op peil. Lebbeke biedt, samen met Zeker Sporten en ISB, voordelige sportpakketten aan waarmee je met een gerust gevoel jouw favoriete sportactiviteiten beoefent. Voor 20 euro per jaar sport je gezond. Bovendien geniet je van tal van bijhorende voordelen.

Interesse? Surf naar zekersporten.be/lebbeke en sport onmiddellijk veilig.

5 redenen waarom inwoners van Lebbeke veilig sporten

De gemeente Lebbeke biedt samen met Zeker Sporten en ISB voordelige sportpakketten aan waarmee je met een gerust gevoel jouw favoriete gezondheidssport beoefent. Voor jou alleen, of voor het hele gezin? We geven je 6 redenen waardoor jullie meteen de sprong willen wagen.

1. Voor slechts 20 euro per jaar krijg je tips, advies én een bijhorende sportverzekering. Schrijf je met het hele gezin in? Dan betaal je 35 euro per jaar. De prijs voor deze sportpakketten zijn de goedkoopste in hun soort.

2. Regelmatig krijg je een vakkundige motivatietip op je afgevuurd. Slimme training, energieke voeding, nieuwe trends,… je bent van alles op de hoogte.

3. Je mutualiteit betaalt je sportpakket gedeeltelijk of volledig terug.

4. Je bent 24u/24u, 7d/7d en overal ter wereld verzekerd voor volgende gezondheidssporten: wandelen, joggen, fietsen, zwemmen, fitnessen, rolschaatsen en yoga.

5. Als Zeker Sporten-lid krijg je een cadeaubon van €6 bij Decathlon.

Interesse? Surf naar zekersporten.be/lebbeke en sport onmiddellijk veilig.

 

Deel jouw sportmoment met #sportersbelevenmeer

sportersbelevenmeerHeb jij iets leuks, moois of speciaals meegemaakt tijdens het sporten? Een overstekend hert tijdens het mountainbiken, een prachtige zonsondergang bij het lopen, of je gewoon een breuk gesport met vrienden? Maak er een foto van en deel het via Twitter of Instagram met de hashtag #sportersbelevenmeer.

Niet alleen inspireer je jouw volgers om ook sportschoenen aan te trekken, we belonen de leukste foto’s door ze op allerlei manieren in de kijker te zetten.

Laat je inspireren door onze foto wall!

Natuursporters beleven meer!

Time Out tegen Pesten

Sportdienst Lebbeke gaat voor een TOP-sportomgeving en zegt Time Out tegen Pesten

TOPDe Vlaamse sportsector zet in 2016 het thema pesten hoog op de agenda. Ook wij delen deze visie en vragen mee om een Time Out tegen Pesten.

Pesten is een ingrijpende vorm van geweld waarmee ook minderjarige sporters in Vlaamse sportorganisaties te maken krijgen. Het is kwetsend, schadelijk en soms zelfs levensbedreigend. Daarom wil de Vlaamse sportsector het thema pesten grondig aanpakken. Coaches en bestuurders worden in 2016 geïnformeerd, opgeleid en gestimuleerd om actief aan een pestvrije omgeving te werken. De Vlaamse sportwereld bouwt zo mee aan een klimaat waarin kinderen en jongeren zich op persoonlijk en sportief vlak ten volle kunnen ontwikkelen en ontplooien.

De campagne loopt het hele jaar door onder de titel Time Out tegen Pesten, ofwel ‘TOP in de sport’. Nadat tal van topsporters de campagne steunden via de sociale media (#TOPindesport), is het nu aan ons om een Time Out te vragen en het thema pesten op de agenda te zetten. Wij zeggen alvast luidop Time Out tegen Pesten!

Daarom roepen we jullie, onze sportverenigingen, ook op om zelf een Time Out foto te posten op jullie sociale media (#TOPindesport). Samen maken we werk van een pestvrij sportklimaat en geven we aan iedereen te kennen dat pesten geen plaats heeft binnen de sportwereld.

Wie meer informatie wil over dit thema, verwijzen we graag door naar de website van de campagne: www.topindesport.be. Je kan ook altijd terecht bij het Internationaal Centrum voor Ethiek in de Sport (ICES) voor informatie over pesten en andere ethische thema’s (www.ethischsporten.be).

 

Meer artikelen...

  1. Natuursporten
  2. Rekanto

Sluitingsdagen sporthal en zwembad 2018

24/12/2017-02/01/2018 Kerst/nieuwjaar
Zo 01/04 Pasen
Ma 02/04 Paasmaandag
Di 01/05 Feest v/d Arbeid
Do 10/05 O.L.H.Hemelvaart
Zo 20/05 Pinksteren
Ma  21/05 Pinkstermaandag
9/07-31/07 Onderhoud sporthal & zwembad
woe 15/08 O.L.V.Hemelvaart
Di 11/09 Jaarmarkt
Do 01/11  Allerheiligen
Z0 11/11 Wapenstilstand
24/12/2018 -
02/01/20189
Kerst/nieuwjaar