documents24 Documenten               couple24 Vacatures

Lab5 - Webdevelopment Switzerland

‘Zo Dichtblij’: doe mee en doe het hart van onze gemeente kloppen!

LOGO zo dichtblij

Van 29 april tot en met 3 juni 2017 organiseert Lebbeke i.s.m Bond Beter Leefmilieu, UNIZO en Gezinsbond de nieuwe campagne ‘Zo Dichtblij’, de opvolger van de actie ‘Met belgerinkel naar de winkel’.

Tijdens de campagneperiode belonen de deelnemende handelaars en ondernemers hun klanten met een lot, dat je online kan registreren of kan achterlaten in de dozen die te vinden zijn bij deze handelaars.
Met deze loten maak je kans op een prijs uit de lokale prijzenpot, gesponsord door de deelnemende ondernemers.

De deelnemende handelaars zijn te herkennen aan de posters met de slogan ‘Fijn je hier weer te zien!’, en je kan ze ook terugvinden op zodichtblij.be.

Dus koop bij de lokale handelaars en ondernemers, breng het centrum tot leven, en maak kans op verschillende prijzen!

Woensdag Fietsdag – doe mee en verhoog je kans op een fiets-/schoudertas!

logo woensdag fietsdagOok het gemeentebestuur deelt tijdens de campagne van ‘Zo Dichtblij’ iedere week een prijs uit. Zo gaan we gedurende de 5 weken van de actie iedere woensdag op pad om winkelende fietsers te fotograferen. Maar wanneer het fietsplaatje van ‘Woensdag Fietsdag’ aan jouw fiets hangt te blinken, verhoog je jouw kans om als uiteindelijke winnaar uit de bus te komen!

Dus word je al winkelend met de fiets op de gevoelige plaat vastgelegd, en zie je jouw foto verschijnen op de gemeentelijk website, facebook en andere kanalen? Dan win je een fiets-/schoudertas t.w.v. 65 euro!

 

De ‘Woensdag Fietsdag’- fietsplaatjes zijn gratis verkrijgbaar tijdens de openingsuren aan de balies van CC De Biekorf, bibliotheek, administratief centrum, technische dienst en het sportcentrum. Ook sommige deelnemende handelaars van de ‘Zo Dichtblij’-actie bieden deze aan.