documents24 Documenten               couple24 Vacatures

Lab5 - Webdevelopment Switzerland

Publieke inspraak over het plan-MER voor het programma Programmatische Aanpak Stikstof

Om de mogelijke effecten van het programma "Programmatische Aanpak Stikstof" op mens en milieu in kaart te kunnen brengen, wordt een procedure voor een plan-milieu- effectrapportage opgestart. U kunt van 16 augustus 2018 tot en met 16 oktober 2018 de kennisgevingsnota inkijken en opmerkingen geven.  U kunt de milieueffecten aangeven die volgens u onderzocht moeten worden en de manier waarop dat het best kan gebeuren. Bovendien kunt u voorstellen formuleren voor alternatieven.

U kunt de nota hieronder downloaden of komen inkijken aan de balie bij de technische dienst (Leo Duboisstraat 44) of bij het Departement Omge-ving en bij de dienst Milieueffectrapportagebeheer in Brussel. 
PDFplan-MER Programmatische Aanpak Stikstof (PAS)

Tot en met 16 oktober 2018 kunt u uw opmerkingen bezorgen aan het gemeentebestuur of aan de dienst Milieueffectrapportage- beheer ‘Plan-MER PAS (PL257)’ Koning Albert II-laan 20 bus 8, 1000 Brussel of per e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor meer informatie over milieueffectrapportage kunt u surfen naar www.mervlaanderen.be of bellen naar het gratis nummer 1700.