documents24 Documenten               couple24 Vacatures

Lab5 - Webdevelopment Switzerland

14 tot 25 januari: werken Aalstersestraat

Eandis werkt tussen 14 en 25 januari aan elektriciteitscabines in de Aalstersestraat ter hoogte van kruispunt Wolvenstraat - Olmendreef. Nadien is het kruispunt met de Blijstraat aan de beurt.

Het verkeer in de Aalstersestraat wordt geregeld met verkeerslichten.
De Olmendreef wordt op het kruispunt opengebroken, gezien een ondergrondse boring niet mogelijk bleek. De straat blijft bereikbaar via de Nieuwstraat.

Vanaf 17 januari: hinder Brusselsesteenweg

Tussen 17 januari en 1 februari wordt in opdracht van Telenet gewerkt op de Brusselsesteenweg ter hoogte van huisnummer 298 (tussen Lange Minnestraat en Lange Breestraat). Het verkeer kan hiervan enige hinder ondervinden.
De werken duren 5 dagen.

21 tot 28 januari: hinder in Laurierstraat

Van 21 tot 28 januari wordt in de Laurierstraat ter hoogte van huisnummers 7-9 (kruising met Jules De Buckstraat) een kraan geplaatst. 

In het gedeelte Laurierstraat tussen Kerkstraat en Leo Duboisstraat wordt daarvoor eenrichtingsverkeer ingevoerd, omrijden kan via Laurierstraat - Hemelstraat - Brusselsesteenweg - Kerkplein.

26 januari: Winterhappening Denderbelle

Op zaterdag 26 januari wordt in Denderbelle de jaarlijkse winterhappening georganiseerd. 
Dorp wordt tussen Meerskant en de kerk volledig afgesloten voor alle verkeer. Het verkeer wordt plaatselijk omgeleid.

Tussen 4 en 22 februari: hinder Baasrodestraat

Tussen 4 en 22 februari worden in de Baasrodestraat tussen huisnummer 21 en 41 een aantal riooldeksels vervangen. Een kant van de rijweg zal daarvoor telkens afgesloten worden, het verkeer kan beurtelings door. 

De werken duren 6 werkdagen en de planning is afhankelijk van de weersomstandigheden.