1 coördinator voor de mobiele sociale kruidenier Slaatje Praatje / leidend ambtenaar van de Welzijnsvereniging Weldenderend (B1-B3).

Bij Welzijnsvereniging Weldenderend is men op zoek naar een coördinator voor de mobiele sociale kruidenier Slaatje Praatje / leidend ambtenaar van de Welzijnsvereniging Weldenderend (B1-B3). Het betreft één voltijds (38u/week) contract van onbepaalde duur in contractueel dienstverband.

Functieomschrijving


Als coördinator stuur je de werking van de mobiele sociale kruidenier van de gemeenten Berlare, Buggenhout, Laarne, Lebbeke, Waasmunster, Wichelen en Sint-Gillis-Waas aan. De coördinator zorgt voor een kwaliteitsvol aanbod kruidenierswaren, organiseert versterkende activiteiten voor de doelgroep, zorgt voor het mobiel Rap op Stapkantoor en stuurt de logistiek medewerkers en administratief-logistiek medewerker aan. Daarnaast organiseert de coördinator intergemeentelijk overleg i.k.v. Slaatje Praatje en Rap op Stap. Tot slot gaat hij/zij proactief op zoek naar subsidies.

Taken

Als leidend ambtenaar sta je, samen met de voorzitter en de financieel directeur, aan het hoofd van de Welzijnsvereniging Weldenderend.

  • Je organiseert de raad van bestuur en de algemene vergadering, nodigt de raadsleden uit en zorgt ervoor dat iedereen de agenda ontvangt.
  • Je notuleert en verwerkt de vergaderingen op een wettelijke manier.
  • Hiernaast sta je onder andere mee in voor de financiële opvolging, opvolging verzekeringen, enzovoort. Tot slot zorgt de leidend ambtenaar ervoor dat alle beleidsrapporten (jaarrekening, meerjarenplan,…) tijdig opgesteld en ter goedkeuring voorgelegd worden aan de juiste instanties.
  • Verder werk je vlot samen met andere personen binnen en buiten de organisatie en heb je vaak contact met klanten, verenigingen en andere actoren die een rol spelen in het sociale kruideniergebeuren.