1 kapper op zelfstandige basis

Profiel

Voor onze zorgsite aan de Flor Hofmanslaan, zijn we op zoek naar een (deeltijdse) kapper op zelfstandige basis. Op de zorgsite wonen bewoners met een ondersteunings- of zorgnood: zowel bewoners van assistentiewoningen als bewoners van het woonzorgcentrum Hof ter Veldeken, behoren tot het doelpubliek. In het woonzorgcentrum wordt een kapsalon ter beschikking gesteld, waar je als kapper instaat voor diverse kappersbehandelingen zoals knippen, brushen, permanent. Heb je een hart voor ouderen en ben je op zoek naar een bijkomende job? Dan ben jij misschien wel de kapper die we zoeken.

Selectieprocedure

De kapper voor de zorgsite Flor Hofmanslaan wordt gekozen via een overheidsopdrachtenprocedure.

Je vindt de uitnodigingsbrief voor het indienen van je offerte en het bestek hier terug: https://cloud.3p.eu/Downloads/1/310/99/2021

Hoe kan je deelnemen aan de procedure?
  1. Neem het bestek grondig door. In het bestek staat o.a. wat er in je offerte moet staan, wat we van jou als (zelfstandige) kapper verwachten en hoe we de offertes gaan beoordelen.
  2. Maak een afspraak voor een plaatsbezoek. Dit plaatsbezoek is verplicht en zal jou helpen de opdracht beter in te schatten.
  3. Bezorg ons je offerte in het Nederlands, inclusief de gevraagde bijlages en dit ten laatste voor 11 augustus om 10.00 uur. Hierna kunnen we geen offertes meer aanvaarden.
  4. Nadat de offertes zijn geopend, zullen de deelnemende kandidaten worden uitgenodigd voor een verplicht intakegesprek.
  5. Kom je als beste uit de evaluatie? Dan wordt de opdracht aan jou toegekend. We maken dan verdere afspraken over opstart, openingsuren etc.
Informatie

Contacteer het woonzorgcentrum via wzc.hofterveldeken@lebbeke.be of 052 46 91 60.

Adres afgifte offerte: OCMW Lebbeke, Brusselsesteenweg 47 te 9280 Lebbeke.