1 uitbater cultuurcafé CC De Biekorf

CC De Biekorf is op zoek naar een enthousiaste uitbater van het cultuurcafé. Zit jij boordevol ideeën om het cafébezoek van onze bezoekers nog aangenamer te maken? Dan ben jij wie we zoeken!

Plaats van tewerkstelling

CC De Biekorf is uitgegroeid tot een vaste waarde voor cultuurbeleving in de gemeente Lebbeke. Het cultuurcentrum, gelegen in het centrum van Lebbeke naast de nieuwe muziekacademie en bibliotheek, heeft een succesvol eigen programma.

Externe organisatoren verruimen met bruisende initiatieven de werking tot een divers aanbod. Artiesten voelen er zich thuis op en naast het podium. CC De Biekorf genereert op jaarbasis duizenden bezoekers.

Voor het modern ingericht cultuurcafé zoekt het AGB Lebbeke een horeca-uitbater met een hart voor cultuur. Er is ook een buitenterras aanwezig met een nieuw aangelegde speeltuin. Het cultuurcafé moet een aantrekkelijke dag- en avondwerking bieden met een degelijke catering- en toogwerking. De concessiehouder werkt samen met CC De Biekorf bij optredens en evenementen in het cultuurcentrum en heeft alle troeven in handen voor de uitbouw van een eigen catering- en drankenaanbod, los van het cultuurcentrum.

Indienen kandidaatstelling

De inschrijving moet gebeuren

  • per aangetekend schrijven gericht aan het directiecomité van het AGB van Flor Hofmanslaan 1, 9280 Lebbeke. Echter, aangetekende inschrijvingen die niet uiterlijk vier kalenderdagen vóór de datum vastgesteld voor het openen van de biedingen aangetekend verstuurd werden, komen niet in aanmerking. 

  • via afgifte in CC De Biekorf na afspraak (052 46 82 79) en dit ten laatste op 10 augustus om 12u.

 

De inschrijving moet verstuurd/bezorgd worden onder dubbel gesloten omslag, die beide, buiten het adres van het bestuur, de vermelding "Inschrijving concessie CC De Biekorf" moeten bevatten.

 

De kandidaatstelling moet volgende documenten bevatten:

  • Inschrijvingsformulier (download hieronder)

  • Motivatie en nodige bewijsstukken noodzakelijk voor het beoordelen van de beoordelingscriteria

  • Attest "Plaatsbezoek" (download hieronder)


Opening inschrijvingen

De datum vastgesteld voor het openen van de biedingen is vastgesteld op 11 augustus 2021. Er is geen publieke opening van de offertes.

Sluiting van de concessie

Met de inschrijver van wie de kandidaatstelling is uitgekozen, zal een concessieovereenkomst worden gesloten waarvan de inhoud overeenstemt met de concessievoorwaarden.

Extra info opvraagbaar via mail bij info@ccdebiekorf.be ter attentie van Yoko Van Praet