11 juliviering

Gepubliceerd op vrijdag 17 juni 2022 9.15 u.
Vlaanderen Feest en ook wij feesten mee! Iedereen is welkom op de 11 juliviering op zaterdag 9 juli op het Wiezeplein.

Spuuww Speurneuzentocht
15u tot 17u

Vertrekken kan vanop het Wiezeplein. Daar haal je jouw deelnemerskaart en wegwijzer op. Volg de route, verzamel zes stempels, geef de kaart af aan de toog op het Wiezeplein, krijg iets lekkers en maak bovendien nog eens kans op een prijs. De loting van de winnaars gaat door na het optreden van de KetnetBand op het Wiezeplein (rond 19u30).

Deelname is gratis!


KetnetBand

18u tot 19u

In 2022 kreeg de populaire kinderband er in een klap drie leden bij: Maarten Cop (Hoodie, Familie), Lotte Stevens (Mega Mindy, Hoodie) en Jasper Heyman (Campus 12). Samen met Ketnet-wrapper Gloria Monserez, Maureen Vanherberghen (Helden) en Giovanni Kemper (Nachtwacht) reizen ze het land rond om overal een onvergetelijke, swingende en knettergekke show te brengen.


Kontrair

20u tot 21u40

De Kempense coverband KONTRAIR, dat is 1 zanger, 4 muzikanten en een setlist vol Nederlandstalige hits. Van pop over schlager naar rock, en soms wel eens goed fout. Dit alles overgoten met een Kontrair sausje. Onder hun motto ‘100% Nederlandstalig, 200% ambiance’ feesten ze er al een aardige 15 jaar op los en heffen ze het glas op ieders gezondheid. Dansers, meezingers of stille genieters, iedereen welkom!