Assisen III

Dit is een UiTPAS evenement.
Dezelfde protagonisten, een nieuwe spannende zaak.
Kaartlegster Rita Celis werd door haar klant Raf De Graeve gewurgd. De beklaagde bekende de feiten dus over de schuldvraag bestaat geen twijfel. Maar handelde De Graeve misschien uit onweerstaanbare drang? Spelen er verzachtende omstandigheden waardoor de jury hem toch nog kan vrijpleiten? Of is er zwarte magie in het spel?

Een extra lastige kluif voor openbaar aanklager Veerle Durieux en advocaat Gilles Colin, die hun privéleven en deze assisenzaak nog moeilijk kunnen scheiden.
Spanning, ontroering en humor kleuren meer dan ooit deze ASSISEN 3 – DE WURGMOORD.

Met dit concept, een assisenzaak op de planken, zorgt Uitgezonderd. voor een spraakmakende voorstelling. Want de jury, dat is het publiek in de zaal.
Zij, en zij alleen, beslissen over schuld of onschuld. Zij zullen bijzonder scherp de debatten moeten volgen. Zij zullen de getuigen kunnen bestoken met gerichte vragen om uiteindelijk de waarheid en niks dan de waarheid bloot te leggen; veroordeelt u de beschuldigde of laat u hem de zaal verlaten als een vrij man? Op u komt het aan...


Met Francesca Vanthielen, Kürt Rogiers, Frans Maas, Sandrine André, Marijn Devalck, Steven Goegebeur, Danni Heylen & Linda De Ridder
Regie: Frank Van Laecke

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 20,00
Basistarief: 20,00 €; -26j / Vrienden / Groep: 16,00 €; UiTPAS kansentarief: 1,50 €
Kansentarief voor UiTPAS Dender: € 1,5

Waar

Contact

Organisatie

CC De Biekorf

Filter op categorie