Bert Gabriëls

Dit is een UiTPAS evenement.

Wat 2022 brengt weten we nog niet, maar het mes van stand-up comedian Bert Gabriëls ligt klaar om voor de 3de keer de actualiteit, sport, politiek, cultuur, entertainmentwereld en het regionaal nieuws te fileren, tijdens een goedgevulde voorstelling met massa's doordenkertjes, jokes en grappige momenten.


Vermoedelijk zijn we dan 'post-corona', een tijdperk waar we even lang op hebben gewacht als de gemiddelde zendingen van de post. Na zijn geslaagde debuut was er vorig jaar enkel een coronaproof studioversie van Bert z'n #Eindejaars. Zonder publiek werd het opnieuw een voltreffer, met succesvolle samenvattende uitzendingen op Radio 1 en de regionale zenders, en een druk bekeken integrale versie op Streamz. De viersterrenrecencies in o.a. De Standaard en Het Nieuwsblad kwamen er mede dankzij de bijdragen van 'zingende krant' Johnny Trash, 'factchecker' Jeroen Verdick en de hilarische animaties van Jeroen Echelpoels.


Wegens te plezant en succesvol werken ze voor de 3de #Eindejaarsconference van Bert Gabriëls opnieuw samen, wat straks resulteert in een boeiend en gevarieerd programma, opnieuw toegespitst op de actualiteit, met veel humor, liedjes, parodieën en geniale inzichten. Deze voorstelling is goed voor je lachspieren. Dit is de perfecte afsluiter van het jaar, niet te missen!

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 16,00
- 26 jaar - 14,00 euro, Groep - 14,00 euro, Vriendenpas - 14,00 euro, Uit-Pas Kansentarief - 1,5 euro, Uit-Pas Kansentarief (aan balie) - 1,5 euro
Kansentarief voor UiTPAS Dender: € 1,5

Waar

Inschrijven

Organisatie

CC De Biekorf

Filter op categorie