CREA: Ontwerp je eigen handpoked tattoo

Dit is een UiTPAS evenement.

Femke Gielkens heeft altijd “out of the box” gedacht. Het onwetende en het creatieve triggerde haar en het was dan ook niet onlogisch dat zij een artistieke opleiding in het Kunstinstituut Gent ging volgen en er een vervolg aan breide met de Beeldende Opleiding in het KASK. Na haar opleidingen ging zij aan de slag in de grafisch sector. Tot ze in 2015 de tattoowereld leerde kennen. Na opleidingen en stages startte ze in 2019 met “Fem into the Woodz”, haar eigen tattoo shop in centrum Buggenhout. Tijdens deze coronacrisis nam ze de beslissing haar shop te verhuizen naar Dendermonde, bij haar eigen stekje “in the woods”.


Tijdens deze workshop laten Femke en haar collega de deelnemers handpoked tattoos plaatsen op  fruit en valse huidjes. Ze begeleiden hen van design tot uitgewerkte tattoo.


Wat zijn handpoked tattoos? De naam zegt het zelf al, dit zijn tattoos die volledig met de hand gezet worden, zonder gebruik van een elektrische naald. Terug naar de basis. Maar met wat geduld eindig je met een origineel ontwerp!

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 50,00
Vriendenpas - 47,00 euro, Uit-Pas Kansentarief (aan balie) - 26,5 euro
Kansentarief voor UiTPAS Dender: € 1,5

Waar

Inschrijven

Organisatie

CC De Biekorf

Filter op categorie