Stash

Het was lang wachten op een nieuw album van STASH, de groep rond singer-songwriter Gunther Verspecht en onlosmakelijk verbonden met Sadness, de monsterhit uit 2005. Minder dan vijf jaar na dit megasucces keerde hij immers de muziekwereld de rug toe en verdween hij van de radar.


Gunther kroop gelukkig weer in zijn pen en maakt met het album Wolfman! een ongeziene comeback en een nieuwe muzikale start. Tien persoonlijke songs, met passie en overgave gezongen, nadat het tien jaar heeft liggen rijpen in zijn hart en ziel. En hoe!?


“Beter dan wat we ooit maakten”, oordeelt Gunther zelf en Rootstime.be meldt “……. ingewijden wisten al even dat hij met zijn muziek de Americana en rootsrichting uit zou gaan … een overall erg knappe coming home plaat.”


Voor de opname van Wolfman! trok Gunther zich terug in de oude kunstenaarssite ‘De Kluis’ in Sint-Martens-Latem, samen met topmuzikanten Ht Roberts, Bruno Deneckere, Nils De Caster en Niels Delvaux. Zoveel talent en klasse in één band, niet enkel op de plaat, maar met nog méér vuur en passie op het podium, een mens zou er lyrisch van worden ... !

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 16,00
- 26 jaar - 14,00 euro, Groep - 14,00 euro, Uit-Pas Kansentarief (aan balie) - 1,5 euro

Waar

Inschrijven

Filter op categorie