Multi Move: beweging voor kinderen van 3 tot 7 jaar

Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be! Dit is een UiTPAS evenement.
HBC Brabo Denderbelle biedt sinds 2014 Multimove aan. Onze club is door de Vlaamse overheid erkend als Multimove-organisatie en we organiseren in Lebbeke een Multimove-aanbod voor kinderen van het geboortejaar 2014 t.e.m. 2018. We werken in dit kader ook samen met HC Elita.

Wat is Multimove?
Multimove voor kinderen biedt een gevarieerd bewegingsprogramma aan, waarin de focus op de algemene ontwikkeling van vaardigheden ligt en een sporttak niet meteen herkenbaar is. Door kinderen in uitdagende bewegingssituaties te plaatsen waarbij ze ervaringen opdoen in de 12 bewegingsvaardigheden, wordt hun motorische ontwikkeling geprikkeld. Plezierbeleving staat hierbij centraal. http://www.multimove.be/vaardigheden

Dit zijn bewegingsvaardigheden die een kind reeds op jonge leeftijd moet verwerven om de motorische ontwikkeling te bevorderen. Alle bewegingen die een kind nu – en later als volwassene – zal gebruiken, zijn hierop gebaseerd.
De fundamentele bewegingsvaardigheden zijn cruciaal om op latere leeftijd sport-specifieke vaardigheden te leren.

De lessen worden gegeven door lesgevers, die via de Vlaamse Trainersschool een opleiding voor Multimove-begeleider hebben gevolgd. Daarnaast schakelen we ook de hulp in van extra helpers.

Meer info over Multimove, kan je vinden op de website www.multimove.be.

Voor praktische informatie betreffende Multimove, verwijzen we ook graag naar https://brabodenderbelle.be/multimove-voor-kinderen/ en https://www.facebook.com/multimoveLebbeke

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 85,00
Kansentarief voor UiTPAS Dender: € 21,25

Contact

tel.
0499%2014%2088%2059

Filter op categorie