Een uniek en eenmalig theaterconcert van Jan Smit in onze streek!

Hij staat ondertussen 20 jaar in het vak maar is ambitieuzer dan ooit. Jan Smit denkt vooruit en timmert verder aan zijn indrukwekkende carrière.

Jan Smit terug naar Vlaanderen met slechts 5 concerten. De tour begint in Capitole Gent, daarna volgen nog Kursaal Oostende, Ethias Theater in Hasselt, Stadsschouwburg Antwerpen én Oktoberhallen Wieze dat het enige concert in onze streek is.

Jan zal zich hiervoor laten omringen door de beste muzikanten en met een combinatie van zijn grootste hits en nieuw werk zorgen voor een fantastische concertavond.

Tickets
Via overschrijving op het nummer BE40 8538 6936 5663 (BVBA Oktober Events, Aalstersestraat 168, 9280 Wieze). De kaarten worden per post verstuurd naar het adres dat automatisch verschijnt bij uw overschrijving.

Graag met volgende omschrijving:
aantal kaarten
prijs (reservatie- en portkosten inbegrepen)
Jan Smit
Email adres indien beschikbaar

Corona
Om iedereen een veilig bezoek te garanderen wordt de Covid - 19 overheidsmaatregel voor Belgische indoor beurzen toegepast vanaf 1 september 2021. Deze wordt strikt opgevolgd. U kan het concert bezoeken na het voorleggen van1 van volgende opties:

Covid Save Ticket op GSM digitaal via de Covidsave.be app of afgeprint op papier
Een negatieve PCR- of antigeentest van minder dan 48 uur oud, uitgevoerd in een laboratorium, apotheek of testcentrum (zelftests zijn niet toegestaan)

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 58,00
2de categorie - 48,00 euro, 3de categorie - 38,00 euro

Waar

Contact

E-mail
info@oktoberhallen.be
tel.
053/710844

Organisatie

jeroen events

Filter op categorie