Zomerfilm: Beautiful Boy + Ook muizen gaan naar de hemel

Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be! Dit is een UiTPAS evenement.

Op vrijdag 1 juli kan je terecht in de tuin van ons cultuurerf voor een avondje film in openlucht. Plof je neer in een gezellige strandstoel en geniet met jong & oud van knappe verhalen op groot scherm.


 


Ook muizen gaan naar de hemel (6+ - 18u)


Na een onverwacht ongeluk komen een jonge muis met een opvliegend karakter en een onzekere vos samen in de dierenhemel terecht. In deze nieuwe wereld moeten ze leren hun natuurlijke instincten te bedwingen om met elkaar de uitdagingen van deze prachtige, maar spannende omgeving aan te gaan. Hun reis is vol gevaren en verrassingen, maar tijdens hun avonturen worden ze de beste vrienden.


'Ook muizen gaan naar de hemel' is een prachtige stop-motionfilm voor de hele familie, over het overwinnen van vooroordelen en de kracht van vriendschap.


2022 - Openingsfilm JEF festival
2021 - Nominatie Beste Animatiefilm - European Film Awards 


Beautiful Boy (16+ - 21u)


Journalist David Sheff (Steve Carell) en zijn getalenteerde tienerzoon Nic (Timothée Chalamet) zijn twee handen op één buik. Wanneer David ontdekt dat Nic worstelt met een drugsverslaving, stort zijn wereld plots in. David besluit om alles in het werk te stellen om zijn zoon te begrijpen en te redden. Regie door Felix van Groeningen. 

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis
Kansentarief voor UiTPAS Dender: € 0,0

Waar

Organisatie

CC De Biekorf

Filter op categorie