Watergewenning, kleuterzwemmen en kinderzwemmen

Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!
Gezinsbond Hofstade organiseert watergewenning en zwemmen voor kleuters en kinderen vanaf 3 jaar. Dit gaat door in het zwembad van Lebbeke. Schrijf jouw kind vlug in zodat ook jouw kind kan leren wennen aan het zwembad of zich als visje in het water kan voelen!
Voelt jouw kind zich als een vis in het water? Voelt jouw kind zich wat onveilig in het water?
Wij vinden het belangrijk dat kinderen zich vertrouwd voelen in het water en zichzelf kunnen behelpen wanneer ze onverwachts in het water terecht komen.
Schrijf je kind(eren) dan nu in voor onze lessenreeks watergewenning, kleuterzwemmen en kinderzwemmen die vanaf 18 september 2022 zal starten voor kindjes vanaf 3 jaar. Dit wordt georganiseerd door Gezinsbond Hofstade.

De lessenreeks vindt plaats op zondagochtend tussen 9u en 12u in het zwembad van Lebbeke (Koning Albert I-laan 124, Lebbeke). Elke les duurt 30 minuten en wordt gegeven door gediplomeerde lesgevers in kleine groepjes.

De lessenreeks watergewenning zorgt er vooral voor dat de allerkleinsten vertrouwd raken met het water en het zwembad….Spetterpret!

De lessenreeks kleuterzwemmen heeft als doel de eerste zwembewegingen aan te leren. Deze reeks richt zich vooral tot de +4-jarige kinderen... Zwempret!

De lessenreeks kinderzwemmen richt zich vooral naar de kinderen die de eerste zwembewegingen onder de knie hebben en hun schoolslag willen vervolmaken of die andere zwemslagen willen aanleren….Schoolslagpret!Inschrijven gebeurt via de volgende link: tinyurl.com/watergewenninghttp://tinyurl.com/watergewenning
http://tinyurl.com/watergewenning

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 60,00

Organisatie

Gezinsbond Hofstade

Filter op categorie