Raymond van het Groenewoud

Dit is een UiTPAS evenement.

Met een oeuvre van meer dan 500 liedjes is Raymond van het Groenewoud nog lang niet uitgespeeld. Want wederom, in de maat der seizoenen en zoals de nieuwe patatjes, de wederkeer van de paddenstoelen, het wild- en truffelseizoen, verse mosselen, maatjes en de nieuwe beaujolais is er telkens weer een nieuwe Raymond! De onverslijtbare volksheld, die ook als prille zeventiger naar de roodfluwelen gloed van de spots en zijn trouwe publiek gezogen wordt. Zijn eeuwig brandend heilig vuur en muzikantenbloed blijft immers kruipen waar het niet gaan kan om de mensen te verblijden met een portie nieuw werk en een karrevracht klassiekers.


Samen met zijn straffe kompanen staat hij wederom paraat om de onweerstaanbare lokroep van de podia te eren met zijn talloze evergreens die al lang gebeiteld staan in ons collectief geheugen en het Nederlandstalige muziekpatrimonium, met gegarandeerd ook enkele nagelnieuwe surprises. Altijd weer leverfris, en gebracht met zoveel branie, dat je nooit genoeg krijgt van deze onverslijtbare klasbak.


Tijdloos rockend, ontroerend, frivool, vurig en puur, én op algemene aanvraag: gaat dat zien!

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 33,00
Vriendenpas - 30,00 euro, -26 jaar - 30,00 euro, Groep - 30,00 euro, Uit-Pas Kansentarief - 1,5 euro, GroepsUiTPAS - 1,5 euro, Kansentarief met UiTPAS Dender - 1,5 euro

Waar

Inschrijven

Organisatie

CC De Biekorf

Filter op categorie