Watergewenning en zwemmen

Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!
Deze lessen gaan door op zondagochtend tussen 9u15 en 11u45 en vinden plaats in het zwembad van Lebbeke, Koning Albert I-straat 124.
Elke les duurt 30 minuten en wordt gegeven door ervaren lesgevers, ieder groepje bestaat uit een 6-tal kinderen.
Deze lessen zijn bedoeld voor kinderen die minstens 3 jaar oud zijn op 1 februari 2024.
Elke les duurt 30 minuten en wordt gegeven door ervaren lesgevers, ieder groepje bestaat uit een 6-tal kinderen.
Deze lessen zijn bedoeld voor kinderen die minstens 3 jaar oud zijn op 1 februari 2024. De indeling in groepjes gebeurt op basis van leeftijd en zwembadervaring en na een evaluatie op de eerste lesdag.
Eerst leren de kinderen hun angst voor water te overwinnen en daarna leren zij stap voor stap de zwembewegingen aan om zo tot zwemmen te komen. We vinden het welbevinden van de kinderen heel belangrijk en de lesgevers proberen de lessen dan ook zo aangenaam mogelijk te laten verlopen zonder daarbij het educatieve uit het oog te verliezen.
We reserveren een deel van het kleine bad en huren een baan in het grote bad zodat de kinderen ongestoord kunnen les volgen.
Bij de inschrijving wordt voorrang gegeven aan kinderen van onze eigen afdeling en kinderen die reeds zwemles volgden bij ons.
Meer informatie over het juiste aanvangsuur van de les van uw zoon of dochter en over de groepsindeling ontvangt u een week voor de start van de lessenreeks.


Inschijven gebeurt via deze link https://forms.gle/p1Xh3GyK7sbhf8Gd7
of via de https://meldert.gezinsbond.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 55,00

Organisatie

Gezinsbond Meldert

Filter op categorie