Tuindagen kasteeldomein Wieze

Gedurende twee dagen is het Kasteeldomein een schatkamer voor de plantenliefhebber. We willen voor de tuin en zijn omgeving, een ruime keuze aanbieden op gebied van decoratie, antiek, kunst, in en rond de tuin, welness en ambachtelijke- en culinaire streekproducten.


Om de Tuindagen nog aantrekkelijker te maken, zullen we ook zorgen voor een gevarieerd aanbod aan horeca. Bezoekers kunnen genieten van een hapje en een drankje op het prachtig domein.


We kijken er naar uit om in 2024 opnieuw een succesvolle editie van de Tuindagen te organiseren op het Kasteeldomein van Wieze. We hopen dat dit evenement nog meer tuinliefhebbers zal trekken en dat bezoekers kunnen genieten van een inspirerende en sfeervolle dag op deze unieke locatie.


NIEUW : Roofvogeleducatie  • Zaterdag van 13.00 tot 14.00 en van 16.30 tot 17.30

  • Zondag van 13.00 tot 14.00 en van 16.00 tot 17.00


Jullie maken kennis met de valkerij, de roofvogels, rovende vogels en uilen en alles wat daarbij komt kijken. Een leuk en interessant programma voor jong en oud. In dit uurtje zijn er natuurlijk echte vogels aanwezig, welke de kinderen van dichtbij mogen bewonderen. Uiteraard zullen meerdere vogels hun vliegkunsten demonstreren.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 5,00
<14 jaar - 0,00 euro, Terplaatse - 6,00 euro

Waar

Inschrijven

Koop tickets
E-mail
info@tuindagenwieze.be
Bel naar
0471/199648

Contact

Organisatie

Handbalclub Elita

Filter op categorie