Bied eens op hout!

Gepubliceerd op donderdag 28 oktober 2021 7.37 u.
Het lokaal bestuur Lebbeke verkoopt 2 loten brandhout aan de hoogste bieder. Elk lot bestaat uit één gevulde container van 10 m³ hout van o.a. populier, wilg en Amerikaanse eik. Het hout heeft verschillende lengtes en diameters.

Hieronder kan u een foto van de twee loten samen terugvinden. Je kan het ook bekijken na afspraak via milieudienst@lebbeke.be of via het nummer 052/468247.

Bod indienen?

Je kan schriftelijk een bod indienen tot en met maandag 14 december 2021 bij de milieudienst, Leo Duboisstraat 44 te 9280 Lebbeke of mailen naar milieudienst@lebbeke.be. Enkel een bod per lot van 10 m³ wordt aanvaard (prijzen per stère, per m³, … worden niet aanvaard). Aankoop van meerdere loten is mogelijk, maar dient duidelijk vermeld te worden. Het schepencollege doet de toewijzing. Het hout wordt door de technische dienst bij de hoogste bieder(s) thuis gebracht en dit tot aan de straatzijde. De levering is gratis voor inwoners van het grondgebied Lebbeke. Voor andere bieders geldt een tarief van 60 euro per uur. Zelf afhalen is niet mogelijk.