Covid-19 en het leven in Lebbeke - laatste nieuws

Gepubliceerd op woensdag 27 januari 2021 8.30 u.
Alle gemeentelijke diensten zijn bereikbaar via mail en telefoon. Op afspraak kan je ook langskomen.

Algemeen:

Bij besluit van de burgemeester blijft het in Lebbeke verplicht om een mondmasker te dragen op de markten en in alle publiek toegankelijke gebouwen van gemeente en OCMW. Ook op de buitenterreinen van het sportcentrum is voor toeschouwers en trainers een mondmasker verplicht.

De gouverneur verplicht alle Oost-Vlamingen vanaf de leeftijd van 12 jaar om op het volledige grondgebied van de provincie Oost-Vlaanderen altijd een mondmasker bij zich te hebben en dat te tonen op vraag van de politie.

Onze diensten:

Je kan al onze diensten bereiken via mail en telefoon. Indien nodig, kan je langskomen op afspraak. We vragen je om in al onze gebouwen een mondmasker te dragen, wij doen hetzelfde.

Heel wat zaken kan je via ons e-loket aanvragen.

Veel attesten uit het Rijksregister en attesten Burgerlijke Stand kan je ook vinden via Mijn Dossier, de online toepassing die 24u op 24 en 7 dagen op 7 bereikbaar is. Je kan de nodige attesten en akten van thuis uit downloaden.

Aangezien je voorlopig enkel op afspraak kan langskomen, worden geen vuilniszakken verkocht op het administratief centrum.

Informatie

Alle info wordt gebundeld op: www.info-coronavirus.be

Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen? Dan kan je terecht op 0800 14 689 van maandag tot en met zondag tussen 9u en 17u

Meer info over Vlaamse maatregelen vind je hier.

De ministeriële besluiten kan je op deze link doornemen.

Reis je naar het buitenland?

Als je naar het buitenland reist, dien je aan te tonen dat het om een essentiële reis gaat. Dat doe je met een verklaring op eer. Gelieve hierbij het formulier dat gebruikt moet worden te willen vinden.