De Filmclub gaat weer van start!

Gepubliceerd op dinsdag 19 september 2023 0.23 u.
In Lebbeke hebben we onze eigen FilmClub! Daarin trekken tieners op ontdekkingstocht naar de wondere wereld achter het grote scherm. En jij kan daar deel van uitmaken! Ben je tussen de 12 en 16 jaar? Schrijf je dan snel in!

We komen samen, bekijken een film uit de selectie van JEF én bespreken nadien de bedoelingen van de regisseur, de keuze van acteurs, en nog zoveel meer. Uiteraard niet


Maar er is meer. Ieder jaar tijdens de Krokusvakantie gaan we op uitstap richting het jeugdfilmfestival van JEF. Bij de films hoort een bingo, gezelschapspelletjes, een Q&A met de hoofdrolspeler en regisseur, ... Onze tieners vroegen hen bij de vorige editie het hemd van het lijf!


JEF is trouwens hét platform voor jeugdfilm in Vlaanderen. Ze maken telkens een uitgekiende selectie waardevolle films, weg van eender welke Hollywood-franchise of platte commerce. Laat dat niet afschrikken, het zijn stuk voor stuk pareltjes. Afgelopen seizoenen zagen we films zoals een Noorse adolescenten-thriller, Jojo Rabbit, Words on Bathroom Walls, of de geweldige Peanut Butter Falcon!

Online aanvragen