Logo Dender: intergemeentelijke preventiewerker

Logo Dender zoekt een
Intergemeentelijke preventiekerker (Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Lebbeke, Hamme en Zele) - 39 uur - onbepaalde duur
(begin september 2020 - standplaats Aalst) 

Logo Dender vzw ….

maakt van de gezonde keuze de meest evidente keuze voor iedereen.

We geloven in het menselijke en maatschappelijke belang van gezondheid en geven als netwerkorganisatie mee een gezicht aan het preventieve gezondheidsbeleid van de Vlaamse overheid in de regio.

Om de gezondheid van de burgers te verbeteren, werken we via lokale partners aan gezondheidsbevordering en ziektepreventie met behulp van wetenschappelijk onderbouwde methodieken. We vertalen de Vlaamse gezondheidsdoelstellingen en het thema Gezondheid en Milieu op een duurzame manier naar een lokaal en regionaal beleid.

Je uitdaging?

Als lokale intergemeentelijke preventiewerker sta je in voor de organisatie en uitvoering van een lokaal preventief gezondheidsbeleidsplan. Je bent werknemer van Logo Dender vzw maar werkt in opdracht van de lokale besturen Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Lebbeke, Hamme en Zele. In samenspraak met alle betrokken actoren lokaal en regionaal ondersteun je projecten van de lokale besturen inzake gezondheidspromotie en ziektepreventie. Het lokaal bestuur behoudt steeds de autonomie om te bepalen op welke preventieve gezondheidsthema’s zij willen inzetten. Je implementeert samen met de regionale partners Vlaams ontwikkelde preventiemethodieken, desgevallend aangepast aan de lokale en regionale noden en doelstellingen van het preventief gezondheidsbeleid. Jaarlijks rapporteer je aan het Agentschap Zorg en Gezondheid over de lokale preventiewerking. Je brengt verschillende partners samen op thematisch niveau.

Waar kom je terecht?

We verwelkomen je graag in een kleine maar zeer gedreven organisatie, waar veel belang wordt gehecht aan je inhoudelijke expertise én je talent voor samenwerking.
We houden ervan om onszelf ambitieuze doelen te stellen én deze te halen en zo partners te overtuigen van het belang van onze werking. We vertrekken hierbij steeds vanuit gelijkwaardigheid, versterkend werken en een duurzame aanpak.

Je

  • … bent een bachelor met maatschappelijk-sociale achtergrond? (Max. 2 jaar anciënniteit)
  • … hebt ervaring in projectmanagement?
  • … kan vlot om met het Office-softwarepakket (Word, PowerPoint, Access, Excel, Outlook)?
  • … bent geïnteresseerd in gezondheidsbevordering en ziektepreventie? Kennis over tabak-, alcohol- en drugpreventie is een pluspunt.
  • … hebt organisatietalent en neemt graag initiatief?
  • … gaat nauwgezet en doelgericht te werk en bent flexibel?
  • … en daarenboven …beschik je over een rijbewijs B en een wagen voor gebruik in dienstverband?

Dan …

bieden we je een voltijdse (39 uur) functie van onbepaalde duur aan, met verloning conform de barema’s binnen PC 331, B1C.

We zien jouw sollicitatie graag tegemoet!
Stuur jouw motivatiebrief en CV naar Logo Dender vzw, Kareelstraat 100 bus 1 te 9300 Aalst (ter attentie van Sophie Goetghebuer) of via mail naar sophie.goetghebuer@logodender.be, graag vóór 14 augustus. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 31 augustus.

Logo Dender vzw hecht veel belang aan diversiteit.
Daarom waarderen we de competenties van iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of arbeidshandicap.