OpLebBug netwerkevent

Hoe hou je goed personeel in je bedrijf?

Leiderschapscoach Christine Reijnders deelt haar inzichten met jou

 

De rekruteringsvijver waarin we vissen wordt steeds kleiner. Tegelijkertijd is de vraag naar specifieke profielen en talentvolle kandidaten groot. Daarom is het nu belangrijker dan ooit om goede werknemers aan boord te houden.

Maar hoe doe je dat? Ontdek tijdens deze avond enkele adviezen op het vlak van leiderschap, een gezond team en effectieve communicatie.

Als ondernemer en bedrijfsleider kan je heel wat dingen doen om te zorgen voor een aangename werksfeer waarin mensen zich betrokken voelen. Onderzoek heeft uitgewezen dat de leidinggevende en/of ondernemer hierin een cruciale rol speelt. Door je eigen werkvijver zo gezond mogelijk te houden vermijd je dat werknemers gaan vissen op de arbeidsmarkt.

Werk je zonder of met tijdelijk personeel? Kom zeker luisteren naar de leiderschapstips die nuttig zijn voor alle ondernemers.

Christine Reijnders put zelf uit 25 jaar managementervaring in internationale ondernemingen. Ze geeft je gestaafde inzichten op basis van studies en uit haar ervaringen. Als leiderschapscoach en -consulent helpt ze bedrijven om te gaan met verandering, communicatie en effectief leidinggeven.

Ontdek meer op www.start2bu.be

 

19:30 Onthaal

20.00 Gastspreker Christine Reijnders

21:15 Netwerkreceptie met lekkers van eigen bodem

 

Deelname €10 pp. vooraf over te schrijven op BE90 0014 1140 1732 met vermelding OPLEBUG en aantal personen.
De inschrijving is definitief eens het bedrag overgeschreven is.

Praktische informatie

Wanneer

Waar

Filter op categorie