RV design

Afkomstig uit het mooie Payottenland, maar sinds 6 jaar inwoner van Lebbeke.

In het verleden ben ik altijd bezig geweest met kleur, ontwerp, het was een passie.

Juwelen maken is voor mij een uit de hand gelopen bezigheid. Ik startte in 1997 met simpelweg wat kralen, en in de loop der jaren groeide dit uit tot een bijactiviteit. Het feit om aan de hand van verschillende elementen een realisatie te bekomen van een uniek werk maakt het allemaal nog veel boeiender.

Ik werk hoofdzakelijk met natuurstenen en swarovski-kristallen. Deze worden tezamen gebracht tot een mooi juweel, met allerhande Miyuki en Toho kraaltjes, de kleinste wel 1mm groot.

Alhoewel er verschillende stijlen bestaan, leg ik me vooral toe op de techniek “bead embroidery”, het borduren met kralen. Het combineren van het aardse aan de hand van de natuurstenen tezamen met de glinstering van het kristal geeft het geheel een speciale uitstraling.

U vindt mij terug op meerdere expo’s in binnen- en buitenland, en ik sta op een aantal kerstmarkten in de regio. Om deze evenementen op te volgen volstaat het mijn Facebook-pagina te “liken”, en je wordt automatisch op de hoogte gesteld.

RV Design | Facebook

Het uitgestalde werk is een unieke creatie, er bestaat geen 2de exemplaar. Dat maakt het ook zo speciaal.

Ik maak allerhande kettingen, heb mijn eigen creaties en ik maak ook op wens. Ik verwerk oude juwelen in een nieuwe creatie. Ik doe herstellingen.

Tevens sta ik op jaarmarkten, braderijen, verkoopevenementen, zoals de hobbymarkt en de jaarmarkt in Lebbeke. Ik geef workshops van verschillende technieken aan huis en op verplaatsing.

Bij mij thuis kan je steeds, na afspraak, terecht voor de keuze van jouw juweel, of het wordt op vraag gemaakt volgens jouw smaak.

Wens je meer inlichtingen, contacteer me op 052/52.04.60

Ik hoop jou weldra te ontmoeten.

Groeten, Rita