documents24 Documenten               couple24 Vacatures

Lab5 - Webdevelopment Switzerland

Informatie voor handelaars, horeca-uitbaters en aanbieders van vrijetijdsdiensten

Ben je een handelaar of horeca-uibater in Lebbeke of bied je hier een vrijetijdsdienst aan en wil jij ook graag deelnemen aan de Kadobon Lebbeke?

Inschrijven is gratis en kan via deze elektronische inschrijving, via e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoon 052/46 82 07.
Je kan opnieuw uitschrijven via mail aan Sarah Verheyden.
Als de gegevens van je zaak wijzigen of als je zaak wordt stopgezet, moet je dit melden via dezelfde weg.

Na inschrijving worden naam, adres en als je ons dat bezorgt, logo van je handelszaak opgenomen in de lijst van deelnemende handelaars en ontvang je van ons een sticker met de tekst 'Kadobon Lebbeke - wij doen mee' die je als herkenning kan ophangen.

Na ontvangst van een kadobon kan je hem inwisselen bij de financiële dienst. De inwisseling moet gebeuren uiterlijk één maand na het verstrijken van de geldigheidsdatum die op de kadobon is vermeld. Bonnen die later worden ingediend kunnen niet meer worden uitbetaald.
Je kan een kadobon persoonlijk inruilen, of opsturen. Stuur in dat geval zeker je rekeningnummer, BTW-nummer en adres mee.

De financiële dienst vind je op het administratief centrum, Flor Hofmanslaan 1, 9280 Lebbeke (eerste verdieping). Je kan er terecht elke werkdag tussen 8.30u en 12u, op dinsdag ook van 13u tot 19u.
Je kan de dienst ook bereiken via 052/46 82 20 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Sarah Verheyden helpt je verder met vragen of problemen. Je kan haar bereiken op maandag-en dinsdagnamiddag en op woensdag- en donderdagvoormiddag, tijdens de kantooruren.