Zevende grote zwerfvuilactie in Lebbeke!

Gepubliceerd op dinsdag 20 augustus 2019 14.06 u.
Op zaterdag 5 oktober 2019 wordt in onze gemeente voor de zevende keer een grote schoonmaakactie georganiseerd waarbij het zwerfvuil moet verdwijnen.

Samen met onze verenigingen, wijkcomités, vriendengroepen en alle burgers gaan we de strijd tegen zwerfvuil aan. Iedereen die zich geroepen voelt om een steentje bij te dragen tot het verwezenlijken van een propere gemeente kan deelnemen aan de actie.

In de voormiddag, tussen 9u en 12u, kunnen de deelnemers materiaal afhalen bij de milieudienst, (Leo Duboisstraat 44). Er worden vuilzakken, fluohesjes, handschoenen en grijpers voorzien. Daarna kan iedereen aan de slag. Op de parking aan de technische dienst zal een grote container geplaatst worden waar de volle vuilniszakken kunnen gedeponeerd worden. Daarnaast wordt er, tussen 17 en 18u, ook een ophaling georganiseerd door de technische dienst aan de verschillende kerken van de gemeente. Om 18u vindt er een kleine receptie plaats in de vergaderzaal van de Biekorf waarbij iedere deelnemer een verrassingspakket met cadeaubon zal ontvangen.

Voor deze actie wordt een aparte verzekering afgesloten zodat iedereen met een gerust hart op pad kan gaan.

Aan de geïnteresseerden vragen wij om voor 16 september in te schrijven via 052/46 82 47 of via e-mail milieudienst@lebbeke.be (geef hierbij je naam, contactgegevens en in detail welke straten je wil helpen opruimen door).