2-daagse Spirituele Expo Oktoberhallen Wieze

Wat kun je verwachten van deze gezellige, bezielde, spirituele beurs? Voel, beleef, ontdek het zélf! Geniet van dit weekend van een indoor happening waar spiritualiteit, bewustwording, complementaire geneeswijzen, astrologie, kaartleggen... centraal staan.  • Life coaches en experts voor een persoonlijk consult: de meest ervaren numerologen, kaartleggers, astrologen, mediums, personal coaches uit België en Nederland maken zich op voor dit event. Consulten op maat vanaf €10,-.

  • Uren shopplezier: spirituele snuisterijen, de mooiste edelstenen, unieke boeken... noem maar op!

  • Doorlopend gratis bij te wonen demonstraties en lezingen: van een kennismaking met engelen tot contact met overleden dierbaren.

  • Maak elk uur kans op een werkelijk bijzondere prijs! Ding onderaan deze pagina mee naar een prijs uit de prijzenpot.

  • Hongerstillers: praat met gelijkgezinden na in het cateringpunt en geniet van een hapje en drankje.

  • Neem 1 van de 200 goodiebags inclusief Bloom-proefexemplaar en een leuk welkomstgeschenk in ontvangst.


Ding mee met onze prijsvraag en maak kans op een Super Deluxe Goodiebag!


Neem als vroege vogel op deze Spirituele Expo in de Oktoberhallen in Wieze een goodiebag in ontvangst. Bloom verdeelt maar liefst 200 goodiebags inclusief een Bloom-proefexemplaar en een leuk welkomstgeschenk. Ook maak je als bezoeker tijdens de Spirituele Expo kans op leuke en soulful prijzen, zie het invulformulier onderaan deze pagina. Als klap op de vuurpijl kan je ook meedingen naar een Super Deluxe Goodiebag. Vul hiervoor de prijsvraag op deze Expo correct in en wie weet neem jij de Super Deluxe Goodiebag mee naar huis.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 12,00
Online - 10,00 euro, Combi online - 15,00 euro, Combi Kassa - 20,00 euro

Waar

Filter op categorie