Woon-en energieloket

Voor alle informatie, inspiratie, advies en begeleiding rond wonen en energie kan je terecht bij het woon-en energieloket van de gemeente Lebbeke.

Wanneer?

Je kan in het woon-en energieloket terecht na het maken van een afspraak. 
Op de eerste en derde donderdagvoormiddag van de maand krijgt onze gemeente ondersteuning van het energiehuis BEA en Woonpunt DDS. 

Afspraak maken? 

Het maken van een afspraak is noodzakelijk en kan op volgend nummer: 052/46 91 00

Waarvoor kan je er terecht? 

Inwoners kunnen advies en ondersteuning krijgen bij tal van woon- en energiegerelateerde vragen: leegstand en verwaarlozing, verbouwpremies, Vlaamse tegemoetkomingen, woonkwaliteit, mijn energiefactuur, inschrijving in het lokaal renovatieproject "Lebbeke Renoveert" , huren en verhuren, sociaal huren en kopen, discriminatie op de huurmarkt, renovatieadvies op maat...

Als meer ondersteuning of expertise nodig is, kan u worden doorverwezen naar het tweedelijnsloket, waarvoor het Energiehuis BEA en Woonpunt DDS hulp aanbieden. Een halve dag per maand zit een externe woon- en energieadviseur aan het tweedelijnsloket. Zij bieden bijkomende ondersteuning aan de lokale besturen om specifieke dossiers, die meer tijd vragen te behandelen. 

Je kan hiervoor terecht op het

Sociaal Huis
Brusselsesteenweg 47
9280 Lebbeke

Waarvoor kunt u bij ons terecht?