Marc Van Ranst

Dit is een UiTPAS evenement.

LIFE TALKS


Het boek 'Pandemisch' van Marc Van Ranst wordt gepubliceerd in januari 2025.

Bijna dagelijks worden we geconfronteerd met nieuwe infectieziekten of ziekten waarvan we dachten dat we ze onder controle hadden. Nu de wereld een dorp is, kan elk virus zich handhaven. In Pandemisch trekt Marc Van Ranst lessen uit de geschiedenis en analyseert hij welke rol infectieziekten hebben (gehad) op ons als mens.


Prof. dr. Marc Van Ranst studeerde geneeskunde aan het voormalige Limburgs Universitair Centrum – nu UHasselt – en aan de Katholieke Universiteit Leuven. Na zijn studies werkte en studeerde hij aan het Albert Einstein College of Medicine in New York. Hij promoveerde in de virologie (1994) en in de klinische biologie (1998). Tijdens de Mexicaanse griep was hij interministerieel commissaris en crisismanager. Tijdens de coronapandemie werd hij ook BV (Bekend Viroloog) en adviseerde hij mee de politici in de bestrijding van de pandemie.


Meer weten over Marc?


Facebook: Marc Van Ranst


Instagram: @marcvanranst

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 12,00
-26 jaar - 10,00 euro, Vriendenpas 2024-2025 - 10,00 euro, Uit-Pas Kansentarief - 1,5 euro, GroepsUiTPAS - 1,5 euro, Rolstoel - 12,00 euro, Rolstoel met begeleider - 6,00 euro, Kansentarief met UiTPAS Dender - 1,5 euro

Waar

Inschrijven

Organisatie

CC De Biekorf

Filter op categorie