Comp. Marius

Dit is een UiTPAS evenement.

Met Evelien Bosmans, Herwig Ilegems, Kris Van Trier en Lukas De Wolf en met inleiding door de acteurs van Comp. Marius


De Weense arts en auteur Schnitzler schreef 'Anatol' in 1893 als zijn eerste toneelstuk. Het is een verzameling van zeven korte eenakters waarvan Comp. Marius er vijf bewerkte tot een vinnige voorstelling waarin de verschillende aktes vlot in elkaar overvloeien. 


Anatole (Kris Van Trier) houdt er als levensgenieter verschillende minnaressen op na. Zelf neemt hij het met trouw niet zo nauw maar hij is wel beducht voor de ontrouw van zijn vrouwen. Die zorgen deelt hij mee aan zijn beste vriend Max (Herwig Ilegems) die wat meer met beide voeten op de grond blijft. Mannen weten het als ze een scheve schaats rijden, maar vrouwen bedriegen mannen net zo goed, alleen, ze zijn er zich niet zo van bewust, meent Anatole. Achter een masker van wispelturigheid en nonchalance verbergt hij twijfels en jaloezie. De affaires volgen mekaar in snel tempo op, maar zijn onrust blijft. Een beetje zoals Don Juan, lijkt Anatole nooit echt gelukkig te worden omdat al zijn relaties uiteindelijk mislukken.


Het duo Van Trier-Ilegems steelt de show als de onafscheidelijke Anatol en Max.


Evelien Bosmans schittert in haar subtiele invulling van de verschillende vrouwenrollen: Cora, Gabriele, Bianca, Annie en Ilona. 


Een lichtvoetige en grappige voorstelling over de misverstanden tussen mannen en vrouwen.  


Meer weten over Comp. Marius?


Facebook: Comp. Marius


Instagram: @comp.marius

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 22,00
-26 jaar - 19,00 euro, Vriendenpas 2024-2025 - 19,00 euro, Uit-Pas Kansentarief - 1,5 euro, GroepsUiTPAS - 1,5 euro, Rolstoel - 22,00 euro, Rolstoel met begeleider - 11,00 euro, Kansentarief met UiTPAS Dender - 1,5 euro

Waar

Inschrijven

Organisatie

CC De Biekorf

Filter op categorie