Jan De Smet & Kim Duchateau

Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be! Dit is een UiTPAS evenement.

We hebben er een tijdje op moeten wachten, maar na zes lange jaren hebben de twee spitsbroeders hun handen (met die onverwoestbare talenten) weer in elkaar geslagen. Als vanouds gaat Jan aan de slag met zijn onuitputtelijke liedjesbron en groot instrumentarium en Kim met zijn ultrasnelle tekenpen en zotte ideeën om aan het einde van elk lied binnen een recordtijd een gloednieuwe originele Kim-tekening klaar te hebben. Niks in de handen, niks in de mouwen dus, iedereen kan op het grote scherm zien hoe ze dat klaarspelen. Het blijft wonderlijk hoe die twee schalkse kornuiten zichzelf en het publiek telkens weer weten te verrassen.


Klap op de vuurpijl: “Bamsalabomsalabim!” De échte tekeningen, gemaakt door Kim tijdens de voorstelling, kunnen op het einde van de voorstelling gewonnen worden door een tiental aanwezige kinderen, maar dankzij de grote Jan & Kim tovertruc: “Simsalabim!” gaat zowaar elke jongen en elk meisje in de zaal met een échte Kim terug naar huis!


Met:  • Jan De Smet - zang, diverse instrumenten

  • Kim Duchateau - live tekeningen

  • Jef de Smet - projectie, techniek


Meer weten over Kim en Jan?


Facebook: Kim Duchateau


Instagram: @jan.de.smet

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 12,00
-26 jaar - 10,00 euro, Vriendenpas 2024-2025 - 10,00 euro, Uit-Pas Kansentarief - 1,5 euro, GroepsUiTPAS - 1,5 euro, Rolstoel - 12,00 euro, Rolstoel met begeleider - 6,00 euro, Kansentarief met UiTPAS Dender - 1,5 euro

Waar

Inschrijven

Organisatie

CC De Biekorf

Filter op categorie