Evenementen

Jaarmarkt

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de jeugddienst op jaarmarkt allerlei leuke randactiviteiten. Om de twee jaar wordt zelfs een groot optreden georganiseerd! Volgende artiesten zijn al langsgeweest in Lebbeke: De Ketnetband, De Bende, Princessia, ...
Beslist de moeite waard om eens langs te komen!

Dag van de jeugdbeweging

Op de dag van de jeugdbeweging kan je in Lebbeke terecht voor een namiddag én avond vol plezier! Grote springkastelen, hindernissenparcours én een gadget wanneer je in uniform komt: pret verzekerd!

Aan Tafel

Een landthema, onze geweldige jeugdbewegingen, lekker eten en gezellig samenzijn, da's het recept voor Aan Tafel.

Peuterfeest

Eén keer op het jaar zwaaien peuters de plak op het cultuurerf. Zij worden samen met hun ouders dan door onze vrijetijdsdiensten formeel uitgenodigd om alle diensten te leren kennen. Ook tal van verenigingen en instanties zijn die dag aanwezig. 

Krokus op Stelten

Dinsdag van de krokusvakantie staat in Lebbeke synoniem met een groot feest in CC De Biekorf. Wie die dag met zijn kinderen een dag vol leute wil beleven kan daar terecht. Wees er op tijd bij, want de kaarten vliegen steeds de deur uit!

Paaseierenzoektocht

De paashaas komt langs en heeft heel wat eitjes bij zich. Aan de peuters om ze te vinden!

Kriebeldinges

Buitenspeeldag

Een keer per jaar zeggen we 'nee' tegen tv-kijken, videospelletjes spelen en smartphones, want dan gaan we buitenspelen! Kom gezellig langs op het sportcentrum en zijn terreinen waar tal van attracties op jou staan te wachten!

Roefel

Roefel is de dag van het kind. Kinderen mogen die dag 'roefelen' in de grotemensenwereld.

De Roefel komt eraan op 29 juni! Leerlingen van het eerste tot het zesde leerjaar kunnen hun droomberoep eens komen uittesten van 10 uur tot 16 uur. We spreken af in Galerie De Fontein. Inschrijven kan van 1 mei tot 3 juni via de webwinkel. Mis deze onvergetelijke dag niet!