Jeugdraad

Wie:

Het open jeugdplatform werd opgericht om het Lebbeekse jeugdwerk te coördineren en stimuleren. Zij brengt op eigen initiatief of op vraag van het college van burgemeester en schepenen advies uit over aangelegenheden die het jeugdwerk aanbelangen.
Voorts zet de jeugdraad jongeren- en kinderactiviteiten op touw.
Je kan de jeugdraad volgen via facebook. Je vindt er regelmatig foto's en info.

Wat:

Het open jeugdplatform is samengesteld uit een algemene vergadering en een dagelijks bestuur. In de algemene vergadering zetelen zowel afgevaardigden van jeugdverenigingen als niet georganiseerde jongeren (jongeren tussen 16 en 30 jaar die niet in een Lebbeekse verenigingen zitten), evenals in het dagelijks bestuur.

Zowel het dagelijks bestuur als de algemene vergadering komen, met uitzondering van de zomermaanden, maandelijks samen. De algemene vergadering vindt plaats in het jeugdontmoetingscentrum, Leo Duboisstraat 40 te Lebbeke, telkens de eerste zaterdag van de maand van 10u tot 12u.
Het werkingsjaar start in september en eindigt in augustus.

Interesse:

Heb je zin om nieuwe mensen te leren kennen, om mee vorm te geven aan het Lebbeekse jeugdbeleid, om activiteiten in elkaar te steken en advies te geven aan het college van burgemeester en schepenen over materies die jou aanbelangen?
Reageer als de bliksem, en maak binnenkort deel uit van een enthousiaste groep jongeren die bereid zijn zich in te zetten voor het gemeentelijk jeugdbeleid.

Meer informatie via jeugddienst@lebbeke.be, 052/46.82.39, of kom gewoon langs in het jeugdontmoetingscentrum.

Samenstelling

 • Joren De Smedt

  Penningmeester
 • Freya Abbeel

  Ondervoorzitter
 • Ruben Brusselmans

  Co-voorzitter
 • Joppe Leybaert

  Co-voorzitter