Restaurant

Iedere maand worden de menu's van wzc Hof Ter Veldeken zorgvuldig voorbereid. Afwisseling en kwaliteit staan hierbij centraal. De maaltijden voor onze bewoners worden door ons eigen personeel bereid uit verse ingediënten. Wij bieden onze bewoners lekkere, gezonde en veilige maaltijden aan. Lekker, omdat we veel aandacht schenken aan de smaak door gebruik te maken van verse producten en verse kruiden. Gezond, omdat we zorgen dat de bewoner alle voedingsstoffen aangeboden krijgt die noodzakelijk zijn. Veilig, omdat bij de bereiding alle hygiënenormen en de HACCP-richtlijnen worden nageleefd.

Op weekdagen wordt er zowel op de boven- als de benedenverdieping een ontbijtbuffet aangeboden. De bewoners worden verwend met verschillende soorten brood, diverse soorten beleg en regelmatig wordt er gezorgd voor een omelet of vers fruitsap. Het middagmaal bestaat uit soep, een hoofdschotel en een dessert. Elke namiddag brengt het zorgteam koffie met een koekje bij elke bewoner op de kamer. Op zondag krijgen de bewoners een gebakje als dessert. Ook de broodmaaltijd 's avonds is voldoende gevarieerd en regelmatig wordt iets speciaals geserveerd zoals een croque monsieur, een hotdog,...
Onze chef-kok zorgt tussendoor op geregelde tijdstippen samen met zijn team voor extra lekkernijen zoals milkshakes, poffertjes, ijsjes, smoutebollen,...

Niet alleen onze bewoners kunnen genieten van deze lekkere maaltijden, maar ook de bezoekers van het sociaal restaurant 'De passant' en de mensen van buiten het wzc die maaltijden aan huis laten brengen.

In de namiddag kan er genoten worden van diverse dranken en ijsjes in de bar van het wzc. De bar is dagelijks open van 14.30u tot 18u en is vrij toegankelijk voor de bewoners, familie en bezoekers.
In de zomer kan gebruik gemaakt worden van ons gezellig en ruim zonneterras.