Evenementenloket

U organiseert graag? Dat treft. De gemeente begeleidt u graag, want voor tal van evenementen moet je eerst toestemming vragen aan de burgemeester en/of het college van burgemeester en schepenen.

Afhankelijk van het evenement dat je organiseert moet je een specifiek formulier invullen, zo vermijd je onnodig en overbodig papierwerk en telefoon- en mailverkeer. 

Het indienen van een aanvraagformulier houdt niet in dat je de toelating voor de organisatie van je evenement hebt verkregen. De aanvraag wordt eerst nauwkeurig door de gemeentelijke diensten, brandweer en politie onderzocht. Vervolgens wordt hun advies voorgelegd aan het college van burgemeester en schepenen. Het college neemt de uiteindelijke beslissing over het dossier. Zodra deze beslissing er is, word je hiervan schriftelijk op de hoogte gesteld. 

Bekijk onder welke noemer je evenement valt en neem de info op onze website alvast even door. Als je twijfelt, je organiseert bv. een buurtfeest met rommelmarkt, neem dan contact op met het evenementenloket. Zij helpen je graag verder.

 

Contact & openingsuren

Gebouw
CC De Biekorf
Adres
Stationsstraat 239280Lebbeke
Stratenplan
Routebeschrijving
tel.
052/46 82 79
E-mail
evenementenloket@lebbeke.be

Openingsuren

Vandaag

gesloten

Morgen

zijn wij open van 9tot 12u

Dinsdag en donderdag kan je wel langskomen op afspraak.

Alle openingsuren