Lebbeke renoveert

Lebbeke renoveert

Met het project ‘Lebbeke renoveert’ willen lokaal bestuur Lebbeke en het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen van de provincie Oost-Vlaanderen jou, met steun van de Vlaamse overheid en elektriciteitsnetwerkbeheerder Fluvius, een helpende hand reiken om te BENOveren (beter renoveren). Door beter te renoveren verhoog je niet alleen de waarde en het comfort van je woning, maar kan je bovendien ook heel wat energie – en dus euro’s – besparen.

Dankzij dit lokaal renovatieproject kan je beroep doen op persoonlijk renovatieadvies en verdere begeleiding en ontzorging doorheen je renovatiewerken. Voor het persoonlijk renovatieadvies wordt samengewerkt met MilieuAdviesWinkel (MAW) Gent. Die beschikt over heel wat expertise op vlak van duurzaam bouwen en verbouwen. Een adviseur van MAW neemt eerst telefonisch contact op en maakt nadien tijdens een eventueel huisbezoek samen met jou de huidige staat van je woning op en ontwikkelt een stappenplan om je woning klaar te maken voor de toekomst. Wat zijn voor jouw woning duurzame en betaalbare oplossingen op vlak van isolatie, verwarming, ventilatie enz.? In een uitgebreid adviesverslag met alle informatie kan je achteraf nog eens alles nalezen.

Als je dat wil, kan je vervolgens ook (gratis) deskundige begeleiding krijgen. Energiehuis BEA is daarvoor de erkende BENOvatiecoach die zal zorgen voor de begeleiding en ontzorging van je renovatietraject. Zij gaan met jou op zoek naar aannemers, vragen offertes op en helpen je bij het aanvragen van premies.

Kortom

  1. Inschrijven voor renovatieadvies
  2. Renovatieadvies door adviseur MAW
  3. Adviesverslag van MAW
  4. Begeleiding en ontzorging door Energiehuis BEA
  5. Start renovatietraject met begeleiding
  6. Aanvraag premies

Meer info?

Wil je graag meer informatie over dit project? Contacteer gerust een van volgende diensten, zij helpen je graag verder.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?